06-52635570 (ook whatsapp) info@de-stoelmasseur.nl

even voorstellen… 

 

Als afgestudeerd sociaal psycholoog heb ik wat omzwervingen gemaakt op de arbeidsmarkt. Hierin heb ik veel geleerd, maar nooit helemaal mijn passie gevonden. Ik kwam er achter dat ik gedreven word door de behoefte om bij te dragen aan het welzijn van mensen. Ik ben daarom 2 jaar in de leer gegaan aan de Academie voor Holistisch Coachen. Tijdens deze periode ben ik opgeleid tot stoelmasseur en lifecoach. Dit is een mooie combinatie omdat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en een wisselwerking op elkaar hebben. Met aandachtige ademhaling, gezonde voeding en af en toe een massage kom je veel beter in balans en word je veerkrachtiger.

Glimmende oogjes effect

Ik vind het geweldig om mensen een moment voor zichzelf te geven, waarin ze kunnen opladen en ontspannen. Ik zie de verandering in de ogen na het ondergaan van de stoelmassage. In onze opleiding noemden we dit ‘het glimmende oogjes effect’ en dat is waar ik het voor doe. Ik masseer niet alleen met mijn handen, maar vooral ook met mijn hart, waardoor ik goed kan aanvoelen waar de persoon in kwestie behoefte aan heeft. Een persoonlijke relatie opbouwen met de medewerkers vind ik belangrijk, zodat ik goed kan afstemmen op hun klachten en behoeften. Onlangs heb ik een verdiepingscursus stoelmassage bij Steve Lomas afgerond, zodat mijn technieken en kennis up to date blijven.

Holistische benadering

Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, plezier en integriteit. Vanuit mijn opleiding tot Holistisch Coach breng ik een holistische benadering mee, maar wel altijd op een nuchtere manier. Ik kijk naar het hele plaatje en kan medewerkers eventueel ook bijstaan met voedingsadvies of ademhalings- en ontspanningstechnieken. Naast het geven van stoelmassages verzorg ik ook workshops over voeding en ademhaling en coach ik dertigers in het vinden van hun eigen weg. Dit doe ik vanuit mijn coachingspraktijk EigenWeg Coaching.

Volg de Stoelmasseur op social media:

Heel prettige massage, ik heb er de hele dag van nagenoten.
Peter

manager, Robeco

Het was weer verrukkelijk!
Anke

teammanager, Achmea

Het voelde echt als een moment om even op te laden!
Marianne

coördinator, Vrijwilligers Centrale Utrecht

Fijne warme handen en aanraking. Esther hield prettig rekening met mijn gevoelige rug.
Johanneke

ANIOS, Groene Hart Ziekenhuis